De eerste woning in het nieuwbouwproject Annahaeghe is opgeleverd.
De eerste woning in het nieuwbouwproject Annahaeghe is opgeleverd. Foto: Persfoto

Eerste woning Annahaeghe opgeleverd

Algemeen Venray Wonen en Leven

Wederom een mijlpaal op het Annapark, de eerste woning van het nieuwbouwproject Annahaeghe is donderdagmorgen (vanmorgen) opgeleverd. “Uniek in de geschiedenis van deze bijzondere plek”, aldus Marc van der Velden, ontwikkelaar bij de Renschdael Groep.  ”Voor het eerst in de geschiedenis kan er op het Annapark permanent gewoond worden. Een mooie mijlpaal, zeker voor de bewoners.”

In mei vorig jaar ging de verkoop van start


Van der Velden vervolgt: “Door de oplevering van de eerste woningen nu, maar ook straks in de diverse karakteristieke gebouwen van het Annapark, gaan we stap voor stap delen van het Annapark voorzien van nieuw leven. Er is gestart met de groene context en de laatste jaren zijn er veel bomen en struiken aangeplant, waardoor het landschap enorm rijk en divers is opgezet. De Renschdael Groep is nu doende om gebouwen en gebieden te transformeren zodat bewoners en bezoekers er tot in lengte van dagen kunnen blijven genieten. We gaan nieuwe geschiedenis schrijven op een unieke plek.”


Het moment van oplevering is eerder dan verwacht. “Door de grote interesse waren alle woningen van de eerste fase heel snel verkocht, zodat de bouw snel kon starten. Ook tijdens de bouw heeft veel meegezeten en daardoor ging de bouw voortvarend. De komende weken worden ook de andere woningen van de eerste fase van Annahaeghe opgeleverd. Daarnaast verloopt de bouw van de tweede fase voorspoedig en is de start van de derde en laatste fase nabij”, besluit Marc van der Velden enthousiast.

Voor meer informatie over het nieuwbouwproject: www.annahaeghe.nl.

De trotse bewoners van de woning.

Uit de krant