Foto’s en video: Kinderkermis officieel geopend | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Antoon Jeuken
Fotoalbums

Foto’s en video: Kinderkermis officieel geopend

De kinderkermis in het centrum van Venray werd vrijdagmiddag officieel geopend. Na het openingswoord van kermiswethouder Jan Loonen en de zegeningen van deken Ed Smeets konden de kramen en attracties op het Gouden Leeuwplein hun eerste klanten ontvangen.

In tegenstelling tot andere jaren is de kermis nu gecentreerd op het Gouden Leeuwplein. Grote attracties ontbreken en de kermis is volledig ingericht voor kinderen en gezinnen. De jeugd kan onder meer een rondje maken in de rups, genieten van een suikerspin of oliebol en proberen een eendje te vangen. Sfeerbeheerder Peter van de Anderhalvemeter controleerde op ludieke wijze of de kermisbezoekers zich hielden aan de gestelde afstandsregels: “Ik heb nog geen gele of rode kaarten uitgedeeld. Ik roep alle kinderen op om eens op de kermis te komen kijken. Het wordt hartstikke gezellig.”


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten