Logo peelenmaasvenray.nl
Lachende gezichten tijdens de editie van 2019.
Lachende gezichten tijdens de editie van 2019. (Foto: Henk Lammen)

MWV gaat naar oktober

De organisatie van Meerdaags Wandelevenement Venray (MWV) heeft een alternatieve datum gevonden voor het wandelspektakel. Het evenement, dat vorig jaar zo'n 1700 deelnemers trok, wordt dit jaar georganiseerd op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 oktober. Vanwege de coronacrisis werd het evenement eerder dit jaar afgelast.


Vorig jaar mocht het evenement 1700 deelnemers begroeten

"Het was een hele puzzel en er moet nog veel werk verzet worden, maar dat gaat ons zeker lukken", vertelt MWV-woordvoerder Michel Thomassen. "We hebben het geluk dat we de routes voor dit jaar al hadden bedacht. Ook onze sponsoren zien graag dat we het wandelevenement alsnog uitzetten dit jaar. We hebben er als organisatie in ieder geval veel zin in."

De organisatie van het Meerdaags Wandelevenement Venray houdt vanzelfsprekend rekening met de richtlijnen van RIVM, Veiligheidsregio Noord-Limburg en de gemeente Venray. "We zijn goed in staat om ons aan de gestelde richtlijnen te houden anders zouden we het wandelevenement dit jaar ook niet organiseren." Een dan de maatregelen van de organisatie is dat er maximaal 750 wandelaars per dag aan de start mogen verschijnen. "Daarnaast starten de deelnemers in twee verschillende tijdsvakken. Als mensen zich aanmelden kunnen ze hun tijdsvak selecteren. Let op vol is vol."

Wandelaars kunnen zich voor de editie van 2020 alleen via de website www.wandelevenementvenray.nl inschrijven, daginschrijvingen zijn dus niet mogelijk tijdens deze editie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten