Scooterrijder gewond in Ysselsteyn | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Scooterrijder gewond bij botsing met personenbus.
Scooterrijder gewond bij botsing met personenbus. (Foto: SK-Media)
Fotoalbums

Scooterrijder gewond in Ysselsteyn

Bij een ongeval op de N270/ Deurneseweg  in Ysselsteyn is woensdagmiddag een scooterrijder gewond geraakt bij een aanrijding met een personenbus.

De bestuurder van het busje wilde een zandpad richting een camping inrijden en zag daarbij hoogstwaarschijnlijk de scooterrijder over het hoofd. De scooterrijder werd vervolgens gelanceerd en belandde in de sloot langs de Deurneseweg. 

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Het overige verkeer ondervond  flink hinder van het ongeval. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten