Hockeyende kinderen op het veld van hockeyclub Venray.
Hockeyende kinderen op het veld van hockeyclub Venray. Persfoto

Stormloop op lidmaatschap hockey

Algemeen

Het loopt storm met aanmeldingen van nieuwe jeugdleden bij hockeyclub Venray.

De Jeugd Sport Kennismakingsdagen, die de jeugd de mogelijkheid biedt om kennis te maken met de verschillende sporten, zou eigenlijk in mei plaatsvinden. Door het coronavirus kon dit evenement helaas niet plaatsvinden. Door nu zelf in juni deze inloopdagen te organiseren, biedt de hockeyclub jongens en meisjes de mogelijkheid om met hockey kennis te maken.

De nieuwe voorzitter van de hockeyclub, Roger Sevenheck, is in ieder geval helemaal in zijn nopjes met een veld vol met hockeyende kinderen. "Hockeyen is een fantastische sport waarbij je hele lichaam continue wordt uitgedaagd. Of je nu een passeerbeweging maakt met je handen aan de stick of een snelle sprint trekt, het is een schitterend spelletje dat zeer snel geleerd kan worden. Met twee keer trainen in de week en in het weekend een wedstrijd kan het niet anders dan dat je ook nog een uitstekende conditie krijgt." Vooral dat laatste is voor velen reden om lid te worden nu gezond bewegen zeer actueel is geworden. 

De gratis proeftrainingen zijn elke zaterdag in de maand juni tussen 10.00 – 11.00 uur. Aanmelden kan via voorzitterjc@mhcv.nl.

Uit de krant