Gerda van Stelten (voorzitter voedselbank), Delene van Helmond (voorzitter de Rooyse Ladies) en Myriam Wismans samen met de ruim 65 pakketjes.
Gerda van Stelten (voorzitter voedselbank), Delene van Helmond (voorzitter de Rooyse Ladies) en Myriam Wismans samen met de ruim 65 pakketjes. Foto: Persfoto

Rooyse Ladies: extra vitamines in pakketten voedselbank

Algemeen Coronavirus

Kiwanisclub de Rooyse Ladies heeft in deze coronatijd een leuke attentie bezorgd bij Voedselbank Noord Limburg. Voor alle gezinnen met kinderen die een voedselpakket krijgen, is een extra pakketje gemaakt voor de kinderen met gezonde dingetjes als snoeptomaatjes, druifjes en ander lekkers, maar ook wat speelgoed is toegevoegd.

Omdat de voor 2020 geplande activiteiten van de Rooyse Ladies, waaronder de violieren-paasactie en de Roefeldag, niet doorgaan, zochten de Venrayse kiwanisdames contact met Voedselbank Limburg-Noord. Ze vinden het fijn om, zeker in deze coronatijd, op deze manier toch iets extra’s voor de maatschappij te kunnen betekenen.

Hoewel ze via allerlei virtuele kanalen met elkaar contact houden, vonden ze het toch prettig om met een kleine delegatie op woensdagavond bij elkaar te kunnen zijn om de pakketjes samen te stellen. Donderdagochtend zijn de pakketjes aangeboden bij Voedselbank Limburg-Noord, mochten twee dames kennismaken met enkele medewerkers en kregen ze een korte rondleiding van voorzitter Gerda van Stelten.

Uit de krant