Rangel Silaev houdt een livestreamconcert op zondag 17 mei om 15.00 uur.
Rangel Silaev houdt een livestreamconcert op zondag 17 mei om 15.00 uur. Uitsnede poster Rangel Silaev

Muzikaal hart onder de riem pianist Rangel Silaev

Algemeen

Pianist/componist en producer Rangel Silaev houdt in deze coronaperiode, om iedereen een muzikaal hart onder de riem te steken, een gratis te bekijken livestreamconcert van ongeveer een uur op zondag 17 mei om 15.00 uur. Het concert vindt zonder publiek plaats in zijn eigen concertzaal ERA Studio’s in Venray. 

Rangel Silaev is een twintigjarige pianist, componist en producer, studerend aan het Koninklijk conservatorium van Den Haag. De Venraynaar is ook actief als leraar bij een professionele dj- en producerschool, als pianoleraar en producerleraar, werkt veel samen met grote artiesten en organiseert samen met anderen tevens muzikale projecten. Rangel Silaev is zowel nationaal als internationaal actief met zijn concerten en won meerdere prestigieuze prijzen. 

Rangel Silaev heeft daarnaast een Stichting Stemvork opgericht. Het doel van deze stichting is  talenten te helpen met concerten en projecten, oefenruimtes en  exclusieve masterclasses. Silaev legt zijn focus ook op het componeren van filmmuziek. Deze muziek wordt elektronisch gemaakt, maar is in essentie afgeleid van zijn klassieke kennis.  “In deze tijd wil ik mensen toch een beetje kunnen laten genieten van livemuziek, maar dan op de 2020-wijze”, aldus de pianist.  Hij verzorgt het gratis concert niet alleen, maar krijgt gezelschap van singer-songwriter Martin Jasper.

Het concert wordt live gestreamd op zijn YouTubekanaal. Voor meer informatie en de link naar de livestream kijk op de website erastudios.nl, of hou de socialmediakanalen van Rangel Silaev in de gaten. De onlinebezoekers kunnen bovendien een  exemplaar van zijn nieuwe cd bemachtigen, met daarop een handtekening van de maestro zelf. Op de cd staan onder meer de stukken die tijdens het concert uitgevoerd worden. 

Uit de krant