Ellen Nelissen,  nieuwe directeur-bestuurder van Kinderopvang ’t Nest.
Ellen Nelissen, nieuwe directeur-bestuurder van Kinderopvang ’t Nest. Foto: Persfoto

Ellen Nelissen nieuwe directeur ’t Nest

Algemeen

Ellen Nelissen uit Berlicum is per 2 juni de nieuwe directeur-bestuurder van Kinderopvang ’t Nest. Zij volgt in die functie Gerryan Huijs op.

Ellen Nelissen heeft in haar carrière ruime ervaring opgedaan met de doelgroep jonge kinderen. Zo heeft ze verschillende functies vervuld in de kinderopvang, de jeugdzorg en in het onderwijs. “Ik houd ervan om mee te bouwen aan de samenwerking tussen opvang, onderwijs en welzijn met als doel om kwalitatief goede opvang te verzorgen”, meldt Nelissen. “Daarbij vind ik het belangrijk dat kinderen en hun ontwikkeling centraal staan.”

Kinderopvang ’t Nest is blij met de komst van Ellen Nelissen. Stan Timmermans, voorzitter van de Raad van Toezicht: “Wij zijn verheugd dat we Ellen kunnen voorstellen als onze nieuwe directeur-bestuurder. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we in Ellen de juiste persoon gevonden hebben om met het oog op het belang van het kind, onze kinderopvang en het onderwijs nog beter op elkaar te laten aansluiten. Wij kijken daarom uit naar een constructieve samenwerking met onze partners.”

Kinderopvang ’t Nest is een kinderopvangorganisatie in de gemeenten Horst aan de Maas en Venray. Met ruim 250 medewerkers staat ’t Nest iedere dag klaar voor ruim 2400 kinderen.

Uit de krant