Logo peelenmaasvenray.nl
Dekkers Tweewielers leverde in korte tijd 700 fietsen aan OTTO Work Force.
Dekkers Tweewielers leverde in korte tijd 700 fietsen aan OTTO Work Force. (Eigen foto)

Nieuwe fietsen voor arbeidsmigranten

Fietsen. Het is momenteel voor arbeidsmigranten de beste manier om op hun werk te komen. Vanwege de coronacrisis is het oorspronkelijke woon-werkverkeer met busjes namelijk niet meer toegestaan. Om het werk toch door te laten gaan, leverde Dekkers Tweewielers in korte tijd 700 fietsen aan OTTO Work Force.


"We werken al langer samen met OTTO, maar hebben nog nooit eerder in zo'n korte tijd 450 elektrische fietsen en 250 normale fietsen geleverd", vertelt Rob Dekkers van Dekkers Tweewielers uit Wanssum.


Dekkers werd op donderdag benaderd door OTTO en op zondag werd de eerste partij fietsen al afgeleverd. "We hebben dag en nacht gewerkt om alles op tijd af te krijgen. We hebben een geweldig team met vaste- en oproepkrachten en zij hebben fantastisch werk geleverd." Volgens Dekkers is fietsen sowieso de beste manier om naar het werk te gaan. "Je verschijnt fris op je werk en je blijft ook nog eens topfit."


Bij Dekkers Tweewielers is het ondanks de coronacrisis nog steeds druk. "Onder meer de bakfiets is erg in trek. Gezinnen met kinderen gaan nu niet op vakantie, maar kopen een bakfiets om leuke dingen mee te doen. Ook hebben we veel van onze vaste klanten die komen voor fietsonderhoud. Toch zijn er helaas ook in onze branche winkels die het zwaar hebben. Bij ons gaat het gelukkig nog goed en dat hopen we natuurlijk zo te houden."

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten