Carmen Peters (tweede van links) werd donderdagavond uitgeroepen tot Starter van het jaar.
Carmen Peters (tweede van links) werd donderdagavond uitgeroepen tot Starter van het jaar. Foto: Rikus ten Brücke

Ruitersportcentrum Cadans Starter van het jaar

Algemeen

Carmen Peters van Ruitersportcentrum Cadans uit Venray is donderdagavond in het Parkhotel in Horst uitgeroepen tot Starter van het jaar in de gemeenten Horst aan de Maas en Venray.

De jonge onderneemster, die opgroeide met paarden, had al op jonge leeftijd de wens om van haar hobby haar beroep te maken. Het oorspronkelijke plan was om docent paardenhouderij te worden en het lesgeven en paardrijden er als hobby naast te doen. Maar toen het complex aan de Hardeweg in Venray te koop kwam, besloot ze een eigen ruitersportcentrum te starten. 

De Wevert Fit & Fun, Gladys Events en Restaria Horst waren de andere kanshebbers op de titel. Zij werden in 2019 uitgeroepen tot Starter van het kwartaal in de gemeenten Horst aan de Maas en Venray. Tijdens de verkiezing gaven de vier starters een enthousiaste presentatie over hun onderneming en vervolgens werd de winnaar gekozen door het aanwezige publiek.

Met deze verkiezing willen de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Horst Venray en het Venrays Ondernemers Platform startende ondernemers een steuntje in de rug geven. De winnares ontving als prijs onder meer een Starter van het jaar-certificaat en een prijs van 1500 euro. Tevens kreeg Carmen Peters een gratis jaarlidmaatschap van Business Vision door voorzitter Peter Deriks aangeboden. 

De verkiezing van de Starter van het jaar wordt komende zaterdagavond om 19.00 uur en 22.00 uur en zondag om 12.00, 15.00, 18.00 en 21.00 uur herhaald op Peel en Maas TV. De uitzending is vervolgens ook terug te zien op het YouTube-kanaal van de Venrayse tv-zender. De verkiezing werd donderdagavond live uitgezonden op zowel het tv-kanaal, de website als de Facebookpagina van Peel en Maas TV.


Rikus ten Brücke

Uit de krant