In het Parkhotel in Horst vinden vanavond de opnames plaats voor de Venray in bedrijf aan tafel en de Starter van het jaar.
In het Parkhotel in Horst vinden vanavond de opnames plaats voor de Venray in bedrijf aan tafel en de Starter van het jaar. Foto: Persfoto

Verkiezing Starter van het jaar live op Peel en Maas TV

Algemeen

De Wevert Fit & Fun, Gladys Events, Restaria Horst en Ruitersportcentrum Cadans strijden donderdagavond (vanavond) vanaf 19.45 uur in het Parkhotel in Horst om de titel Starter van het jaar. Deze vier bedrijven werden in 2019 uitgeroepen tot Starter van het kwartaal.

Tijdens de verkiezing geven de vier Starters van het kwartaal een presentatie over hun onderneming en vervolgens wordt de winnaar gekozen door het aanwezige publiek. Met deze verkiezing willen de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Horst Venray en het Venrays Ondernemers Platform startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Bovendien dingt de winnaar mee naar een prijs van 1500 euro voor de Starter van het jaar. Het programma start om 19.45 uur en is live op Peel en Maas TV te zien. 

Voor meer informatie: https://www.bvvenray.nl/activiteit/bijeenkomst-ondernemersverenigingen/

Voorafgaand aan de 'finale' vinden vanaf 19.00 uur de opnamen plaats voor het businessprogramma Venray in bedrijf van Peel en Maas TV, met als gasten Kim Sanders en Suzan Ummenthun (Boost en Borg), John Duijkers en Erno Cornelissen (Rabobank Private Banking) en Peter Deriks (Business Vision). De presentatie van beide programma's is in handen van Rob van Lieshout (Rob Presenteert). 

De verkiezing van de Starter van het jaar wordt komende zaterdagavond om 19.00 uur en 22.00 uur en zondag om 12.00, 15.00, 18.00 en 21.00 uur herhaald op Peel en Maas TV. De uitzending is ook terug te zien op het YouTube-kanaal van de Venrayse tv-zender. De uitzending van Venray in bedrijf wordt op zaterdag 11 april op Peel en Maas TV uitgezonden.

Uit de krant