Bad Medicine brengt zaterdagavond in de Witte Hoeve een ode aan Bon Jovi.
Bad Medicine brengt zaterdagavond in de Witte Hoeve een ode aan Bon Jovi. Persfoto Witte Hoeve

Eerste Rock at Hoeve in de startblokken

Algemeen

De Witte Hoeve in Venray houdt op zaterdag 7 maart eerste editie van Rock at Hoeve.

Tijdens de Rock at Hoeve-avonden komt de echte rockliefhebbers hun hart ophalen. "Er zijn veel tributebands, maar er zijn maar weinig écht goede tributebands.  Met dit nieuwe concept halen we alleen de allerbeste bands naar De Witte Hoeve. We willen kwaliteit uitstralen", vertelt Nen Vosse, manager van De Witte Hoeve. 

Voor Rock at Hoeve heeft De Witte Hoeve onder meer een Italiaanse tributeband van Bon Jovi gestrikt. Volgens Vosse is het dé beste tributeband van Bon Jovi in Europa. "Er zijn een stuk of tien bands die Bon Jovi coveren, maar de meeste bands bakken er weinig van. Bad Medicine, de band die wij hebben gestrikt, is echt top. We zijn heel blij met hun komst." Bad Medicine is niet de enige band die op de planken staat tijdens de eerste editie van Rock at Hoeve. Ook Funky Monks, tributeband van Red Hot Chili Peppers, staat op de bühne. De band LikeU2 geeft een ode aan U2. 

Rock at Hoeve part 1 begint op zaterdag 7 maart om 20.30 uur. Entreekaarten zijn verkrijgbaar via www.dewittehoeve.com. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 18,50 euro aan de deur.

Uit de krant