Bedrijvenronde Venray en omstreken: 19 april 2020.
Bedrijvenronde Venray en omstreken: 19 april 2020. Archieffoto: Rikus ten Brücke

Negen deelnemers Bedrijvenronde Venray

Algemeen

Op zondag 19 april 2020 houdt Junior Kamer Venray de derde editie van Bedrijvenronde Venray en omstreken. De twee eerdere edities waren een groot succes. Bedrijvenronde Venray e.o. biedt iedereen die interesse heeft de kans een kijkje in de keuken te nemen bij een aantal bedrijven in de gemeente Venray.

Aan de derde editie nemen negen bedrijven deel: Van den Munckhof print & media (Venray), Kim & Co. interieurarchitectuur (Venray), Bakkertje Bakker (Venray), Dekkers Tweewielers (Wanssum), Wonderwall Studios (Venray), Peter Claessens Interieur en bouwprojecten (Ysselsteyn), Vakgarage Middenpeel (Ysselsteyn), NTS Hermus (Venray) en Zaal Zeven (Venray). Deze bedrijven openen hun deuren op zondag 19 april van 11.00 uur tot 16.00 uur. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Op de website www.bedrijvenrondevenray.nl en Facebookpagina (https://www.facebook.com/bedrijvenrondevenray) staat meer informatie over de organisatie.

Junior Kamer Venray is een jonge, ondernemende vriendenclub met leden tot 40 jaar, die zich inzet voor projecten in de gemeente Venray. Eerder gerealiseerde projecten zijn onder meer Logeerhuis Kapstok, speeltuin ’t Speelvlak in Vlakwater en Stichting Hard voor Hart.

De opbrengsten van Bedrijvenronde Venray e.o. gaat Junior Kamer Venray ook dit keer koppelen aan een goed doel in de gemeente Venray.

Uit de krant