Afbeelding
Foto: Rikus ten Brucke

Fanartikelen bij PLUS Van Dijck

Algemeen

Afgelopen zaterdag was bij supermarkt PLUS Guido van Dijck om 10.00 uur de aftrap van ClubFund-actie. Tijdens de actieperiode, die duurt tot en met zaterdag 11 april, kunnen clubleden sparen voor de clubkas van hun vereniging en gratis fanartikelen.

In totaal hebben zestien clubs zich aangemeld bij de supermarkt. De verenigingen die meedoen aan de supermarktactie zijn: Janssen Dansen en Sporten, TC Rodhe, De Peelspeurders, Spio, St. Christoffel, Manual, ActiveRooy, Dizzy Dance, SV Venray, Merselo (korfbal en voetbal), Jumpers'76, MHCV, Red Stars en SVOC'01 (voetbal en korfbal).

"Er zijn 1482 sparende clubleden", zegt supermarktondernemer Guido van Dijck. "Het principe is vrij simpel. Bij iedere tien euro aan boodschappen ontvangen onze klanten één spaarpunt. Met die punten kunnen fanartikelen gekocht worden op een persoonlijke website. Ieder punt heeft een unieke code. Die kan worden ingevoerd op de website. Ook kan een punt gescand worden met de telefoon. Daarnaast levert ieder punt 0,05 euro op voor de clubkas."

De clubleden kunnen onder meer sparen voor broodtrommels, slippers, placemats, drinkbekers, rugzakken, puzzels, posters, telefoonhoesjes, tekenblokken, notitieblokjes, muismatten, magneten, mokken, onderzetters, bidons en fotokaarten. "De fanartikelen kunnen besteld worden met een eigen foto van het clublid. Je kunt er ook voor kiezen om alleen het logo van de vereniging op het artikel te laten drukken. Daarnaast is de achtergrond ook toegespitst op de vereniging. Bij TC Rodhe is bijvoorbeeld een tennisstadion te zien."

Van Dijck wil met de actie bijdragen aan het vergroten van de saamhorigheid binnen verenigingen."Als ik daar mijn steentje aan kan bijdragen, dan vind ik dat geweldig. Als ik zie dat er bijna 1500 kinderen meedoen aan de actie, dan is de ClubFund-actie al bijna geslaagd. Hopelijk wordt het een succes. Ook klanten die geen lid zijn van een club of vereniging kunnen hun steentje bijdragen. De punten kun je aan vrienden of bekenden geven en zo kun je alsnog een steentje bijdragen."

Foto's Rikus ten Brücke.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant