Janssen de Jong OnderhoudPlus: groot onderhoud aan 120 appartementen Tedderstraat in Venray.
Janssen de Jong OnderhoudPlus: groot onderhoud aan 120 appartementen Tedderstraat in Venray. Foto: Janssen de Jong

Open huis renovatieproject appartementen Tedderstraat

Algemeen

Janssen de Jong OnderhoudPlus stelt bezoekers tijdens de landelijke Dag van de Bouw op zaterdag 15 juni van 10.00 tot 15.30 uur in de gelegenheid het groot onderhoud aan 120 appartementen aan de Tedderstraat in Venray te bekijken.

Normaal is het voor bezoekers niet mogelijk om de bouwplaats te bezoeken. De Dag van de Bouw stelt bezoekers in staat om te ervaren hoe het er in de bouw aan toe gaat. Collega's van Janssen de Jong Bouw staan tijdens het open huis aan de Tedderstraat klaar  om bezoekers te ontvangen, rond te leiden en vragen te beantwoorden over het project.  Op de werkplaats krijgen de bezoekers een kijkje achter de schermen van dit grote renovatietraject.

Wonen Limburg wil de komende jaren zijn woongebouwen energetisch met minimaal twee labels verbeteren met een maximum van label B. Ieder jaar plant de wooncorporatie daarom groot onderhoud aan haar woningbezit, zo ook aan de Tedderstraat.  Tijdens de Dag van de Bouw stellen bouwbedrijven bouwplaatsen open, zodat het Nederlandse publiek met eigen ogen kan zien wat de bouw mogelijk maakt. Vorig jaar trok de Dag van de Bouw meer dan 71.000 bezoekers. Kijk voor meer informatie over de Dag van de Bouw en de meer dan honderd andere opengestelde bouwplaatsen in heel Nederland op www.dagvandebouw.nl.

Uit de krant