Man botst met auto tegen boom in Leunen: gewond naar ziekenhuis.
Man botst met auto tegen boom in Leunen: gewond naar ziekenhuis. (Foto: SK-Media)

Autobestuurder gewond bij aanrijding Leunen

  Leunen

Een automobilist is woensdagavond rond 18.00 uur op de Overbroekseweg in Leunen gewond geraakt, nadat hij met zijn auto tegen een boom was gebotst.

De oorzaak van het eenzijdige ongeval is nog niet bekend.  De autobestuurder werd met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het voertuig liep door de klap forse schade op en is door een bergingsbedrijf opgehaald. De politie is een onderzoek opgestart naar de toedracht van een ongeval.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten