Gewijzigde openingstijden VieCuri met Hemelvaart.
Gewijzigde openingstijden VieCuri met Hemelvaart. Foto: archief Peel en Maas.

Gewijzigde openingstijden VieCuri met Hemelvaart

Algemeen

Met Hemelvaart zijn er aangepaste openingstijden bij VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Venray. Deze dagen gelden wel de normale bezoektijden en -regels.

Donderdag 30 mei zijn vanwege Hemelvaart alle poliklinieken, onderzoeks- en behandelafdelingen incl. afdeling radiologie (voor röntgenfoto's) en priklocaties van VieCuri gesloten. Het is dan ook niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken. Er zijn dan geen spreekuren en geplande onderzoeken. Ook Fitness VieCuri is gesloten. Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend. De dag na Hemelvaart, vrijdag 31 mei, zijn alle poliklinieken van VieCuri gesloten. Het is dan ook niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken. Er zijn dan geen spreekuren en geplande onderzoeken. Ook Fitness VieCuri is gesloten. Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend. Op vrijdag 31 mei is de priklocatie van VieCuri Venlo (route 11) geopend voor bloedafname.

Bij VieCuri Venray, de regiopoli Peel & Maas, regiopoli Horst en op de andere priklocaties kunnen bezoekers vrijdagochtend 31 mei terecht voor bloedafname. De volgende drie priklocaties hebben vrijdag 31 mei gewijzigde openingstijden: Medisch Centrum Buitenlust in Venray van 7.00 – 12.00 uur, Medisch Centrum Het Zorghoes in Horst van 7.30 – 12.00 uur en regiopoli Peel & Maas in Panningen van 7.30 -12.00 uur. Voor de adressen van al deze priklocaties, bekijk www.viecuri.nl.

Uit de krant