Expositie in tijdelijke galerie | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Een kunstwerk Mike Veger.
Een kunstwerk Mike Veger. (Foto: Cultura Venray)

Expositie in tijdelijke galerie

  Kunst en Cultuur

In de pop-upgalerie aan het Kapelaanspad 38 in Venray kan vanaf vrijdag 24 mei een expositie worden bezocht. Zeven kunstenaars hebben de handen in elkaar geslagen en een expositie gecreëerd.

Tot en met 14 juli kan genoten worden van de werken van Marianne van der Berg, Herman Marissen, Carel Huls, Lied de Haas, Mike Veger, Leon Lobach en Trudy Dales. De kunstenaars hebben allemaal hun eigen expertise, van het werken met Epoxy (metaaldraad) en glas tot aan het bronsgieten van sculpturen: voor iedereen zit er wel iets tussen wat aanspreekt. Een aantal kunstenaars richt zich hierbij op de mens als uitgangspunt, waarbij herkenning op de eerste plaats komt. Andere kunstenaars richten zich op voorwerpen.

De galerie is geopend op vrijdagen van 14.00 tot 17.00 uur, op zaterdagen van 12.00 tot 16.00 uur en op koopzondagen van 12.00 tot 16.00 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten