WOW Ballonnen maakt ook dit jaar weer allerlei creaties van ballonnen voor de kinderen
WOW Ballonnen maakt ook dit jaar weer allerlei creaties van ballonnen voor de kinderen

Koningsdag voor kinderen

Algemeen

Na het succes van vorig jaar heeft het Oranjecomité Venray besloten om de kindertent weer terug te laten komen op Koningsdag, zaterdag 27 april.

De kinderactiviteiten vinden van 13.00 tot 16.30 uur in de tent op het Henseniusplein. Evenals vorig jaar is er in de tent een dj voor de muzikale omlijsting. "Er staan weer tafels en banken waar kinderen aan kunnen knutselen of kroontjes maken, net wat ze willen. Voor de materialen wordt door de organisatie gezorgd. Ook de sjoelbakken zijn weer aanwezig. De kinderen kunnen dus met elkaar de strijd aangaan", aldus Annie Timmermans van het Oranjecomité Venray. WOW Ballonnen maakt ook dit jaar weer allerlei creaties van ballonnen voor de kinderen. In de tent staat opnieuw een troon, waarop kinderen zich voor even prins of prinses kunnen voelen.

Timmermans: "Het schminkteam zorgt voor de mooie snoetjes en zittend op de troon wanen de kinderen zich echt even prins of prinses. De activiteiten worden dit jaar uitgebreid met springkussens naast de tent, kokos vangen en een heuse ranjakoe. Kortom, er is volop te doen voor de kinderen. Als Oranjecomité Venray hebben we er alles aan gedaan om voor veel vermaak te zorgen op het Henseniusplein."

Uit de krant