Jan Trienekens weg bij vrouwen Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Jan Trienekens is direct gestopt als trainer-coach van het vrouwenelftal van Venray. Foto: archief Peel en Maas.
Jan Trienekens is direct gestopt als trainer-coach van het vrouwenelftal van Venray. Foto: archief Peel en Maas.

Jan Trienekens weg bij vrouwen Venray

  Sport

Trainer Jan Trienekens is per direct vertrokken bij het vrouwenelftal van Venray. De Venlonaar voert de te smalle selectie aan als reden voor zijn vertrek. De chemie tussen trainer en spelersgroep ontbrak daarnaast ook al een tijdje.

Trienekens: "De groep was zo klein geworden dat ik in de problemen kwam. Dat is geen nieuw verhaal, het leeft eigenlijk al twee jaar. We hadden een te kleine selectie, die versterkt moest worden met speelsters uit het tweede, derde en de jeugd. Dat riep wat weerstand op en uiteindelijk lukte het niet." Dat had volgens Trienekens zowel met het hoge niveau van de hoofdklasse als de motivatie van diverse speelsters te maken. De selectie bestond aanvankelijk uit zo'n twaalf speelsters. Het feit dat de selectie is uitgedund, heeft te maken met de blessures die diverse speelsters opliepen. De laatste weken raakten Yante Bos, Demi Stappershoef en Floor Tacken geblesseerd. "Je kunt gewoon niet met acht speelsters trainen als je in de hoofdklasse speelt.", aldus Trienekens. 

Donderdag (vandaag) in Peel en Maas meer informatie over het vertrek van Trienekens. 

https://www.svvenray.nl/n/index.php/nieuwss/item/533-jan-trienekens-gestopt-als-trainer-van-vrouwen-1

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten