De uitzending van Paul, met Hanna van Els,  pakt uit is op zaterdag 6 april te zien op RTL4. Het programma begint om 20.30 uur.
De uitzending van Paul, met Hanna van Els, pakt uit is op zaterdag 6 april te zien op RTL4. Het programma begint om 20.30 uur.

Op de foto bij Paul de Leeuw

Algemeen

Hanna van Els wist niet waar haar te wachten stond. De 91-jarige inwoonster van Smakt werd vorige week door haar familie 'ontvoerd' naar Almere voor een verrassing. Van Els werd in het zonnetje gezet bij Paul pakt uit, de nieuwe tv-show op RTL 4 van Paul de Leeuw.

Haar hele woonkamer staat vol met fotolijstjes van familie, buren en vrienden. Een foto van de gehele familie ontbrak echter nog in de collectie van Van Els. Inmiddels woont ze al 57 jaar in Smakt, heeft ze tien kinderen, 25 kleinkinderen en 35 achterkleinkinderen. Het is dus een hele klus om de hele familie samen te brengen voor een groepsfoto. "Een paar maanden geleden heb ik een mail gestuurd naar Paul de Leeuw voor zijn nieuwe programma. Ik heb in die mail onze wens uitgelegd en gevraagd of we oma via het tv-programma in het zonnetje konden zetten. Ze heeft veel voor iedereen in de familie betekend", vertelt kleindochter Inge Vloet-van den Heuvel.

Zo vertrok de familie met zeven kinderen (drie kinderen zijn overleden, red.) naar de studio in Almere. "Oma had geen enkel idee wat haar te wachten stond, maar ze reageerde superenthousiast. Met haar 91 jaar jong is ze toch mooi in de studio geweest, heeft ze een prachtige avond gehad en is ze volledig in het zonnetje gezet. Wij kijken als familie Van Els terug op een fantastische dag. De wens van oma is uitgekomen."

De uitzending van Paul pakt uit is op zaterdag 6 april te zien op RTL4. Het programma begint om 20.30 uur.

Uit de krant