Logo peelenmaasvenray.nl
Voorzitter Sjoerd Ewals van Jera On Air neemt glunderend de felicitaties in ontvangst. Foto: Jolijn van Goch.
Voorzitter Sjoerd Ewals van Jera On Air neemt glunderend de felicitaties in ontvangst. Foto: Jolijn van Goch.

Jera On Air en Dizzy winnen cultuurprijzen


Het Ysselsteynse muziekfestival Jera On Air is zaterdagavond in Schouwburg Venray de winnaar geworden van de Cultuurprijs 2018. De dansers van Dizzy Academy sleepten de publieksprijs in de wacht.

De cultuurprijzen in Venray werden voor het eerst uitgereikt. Het nieuwe initiatief kreeg afgelopen zomer gestalte tijdens de drie cultuurcafés die in Venray werden gehouden. Meteen na de vakantieperiode ging Cultura Venray aan de slag. In de bibliotheek, schouwburg, het Odapark en jongerencentrum The B vond de netwerkorganisatie voor kunst en cultuur vier partners. De prijs is in het leven geroepen om innovatieve culturele initiatieven te stimuleren. De prijzen werden uitgereikt door wethouder Anne Thielen en gedeputeerde Hubert Mackus.

De vakjury en het publiek konden kiezen uit vijf genomineerden: zanger Etan Huijs, Danshuis Venray, Dizzy Academy, LGOG Kring Venray en Jera on Air, die het afgelopen jaar allemaal bezig zijn geweest met innovatie.

Donderdag in nieuwsblad Peel en Maas meer foto's en een verslag. 

Foto beneden: Uitreiking publieksprijs door wethouder Anne Thielen aan Rosa Poels van Dizzy Academy. 


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten