Logo peelenmaasvenray.nl
Podium damesklasse met kampioene Amber Simons (Well) en geheel rechts Britt Jans-Beken (Wanssum). Foto: Maycel de Bruijn.
Podium damesklasse met kampioene Amber Simons (Well) en geheel rechts Britt Jans-Beken (Wanssum). Foto: Maycel de Bruijn.

Kampioenen motorcross

  Sport

Onlangs werden alle kampioenen gehuldigd van de Motorsport Organisatie Nederland, onder wie enkele motorcrossers uit de regio Venray.

Onder hen was Joey van der Zanden uit Wanssum. Hij pakte het podium van de MX 2 jeugd met een derde plaats in het NK van deze klasse. Juup Tax uit Wanssum behaalde de tweede plaats bij de MX 2 senioren en Amber Simons uit Well werd gehuldigd als Nederlands kampioen in de damesklasse. Voor Diego Hanen uit Venray kende de huldiging een verrassend slot. De jonge Venraynaar kreeg de aanmoedigingsprijs bij de quads.

Foto onder: Diego Hanen kreeg de aanmoedigingsprijs bij de quads. Foto's: Maycel de Bruijn.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten