Logo peelenmaasvenray.nl
De brand op balkon van het leegstaand pand op het Annaterrein was snel onder controle. Foto: SK-Media.
De brand op balkon van het leegstaand pand op het Annaterrein was snel onder controle. Foto: SK-Media.

Brand op balkon leegstaand gebouw St. Anna

Op het St. Annaterrein in Venray heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag korte tijd een brand gewoed op het balkon van een leegstaand gebouw, waar een bank door nog onbekende oorzaak vlam vatte.

Rond 1:45 uur werd de brandweer opgeroepen voor de brand in een van de monumentale gebouwen aan de Noordsingel.  Ze kon voorkomen dat de brand oversloeg naar het pand. Nadat het sein brand meester was gegeven, werd het gebouw geventileerd.  Niemand raakte gewond. Het onderzoek naar de oorzaak van de brand is meteen opgestart. 

Foto's: SK-Media.
 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten