Logo peelenmaasvenray.nl
Martin Wijnhoven overhandigt de cheque aan Gerda van Stelten.
Martin Wijnhoven overhandigt de cheque aan Gerda van Stelten. ( )

KBO steunt voedselbank

KBO Venray heeft de jaarlijkse adventsviering in De Witte Hoeve in Venray gehouden. Ruim 220 KBO-leden namen deel aan dit jaarlijkse samenzijn. De middag werd opgeluisterd door het KBO gelegenheidskoor onder leiding van dirigent Joop Simons en met begeleiding van dirigent Ernest Cruysberg.

Na de viering stond de traditionele tombola op de rol, waarvoor de KBO loten had gekocht. Voordat de prijzen werden getrokken, mocht Martin Wijnhoven, als voorzitter van de KBO Venray, namens de leden van de KBO Venray een cheque ter waarde van 250 euro overhandigen aan Gerda van Stelten, voorzitter van Voedselbank Limburg-Noord.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten