Logo peelenmaasvenray.nl
 Foto: Jolijn van Goch.
Foto: Jolijn van Goch.

Nieuwjaarsconcert Euterpe

Koninklijke Harmonie Euterpe houdt op zondag 6 januari haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert.

Na één overgeslagen jaar geeft het groot orkest nu weer een optreden voor jong en oud, onder leiding van Marc Koninkx. Dit jaar wordt het concert extra bijzonder. Soliste Jolien Schaeffers gaat namelijk samen met Euterpe het muziekstuk Rhapsody for Flute van Stephen Bulla ten gehore brengen.

Dit is een onderdeel van haar D-examen. De juryleden zijn Geert Jacobs, Geert Nellen en haar docente Sandra Lucassen van Houtblazersatelier Lucassen. De presentatie van het concert is in handen van oud-wethouder Jan Driessen. Na afloop van het nieuwjaarsconcert is er nog gelegenheid voor een gezellig samenzijn in de foyer en de mogelijkheid om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Het concert vindt plaats in de schouwburg in Venray. Het begint om 11.30 uur en de toegang is gratis. Foto: Jolijn van Goch.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten