In Blitterswijck hangen overal vlagen halfstok. Foto: Rikus ten Brücke.
In Blitterswijck hangen overal vlagen halfstok. Foto: Rikus ten Brücke.

Onderzoek in woning Blitterswijck afgerond

Algemeen

Het politieonderzoek in de woning aan de Jan Franssenstraat in Blitterswijck is afgerond. Dit bestond onder andere uit forensisch onderzoek. De weg bij de woning is vrijgegeven voor het verkeer, en de politie zet het onderzoek naar de dood van een man uit Blitterswijck voort.

In en rondom de woning is vrijdag 3 maart tot en met maandag 6 maart onderzoek verricht. De woning is inmiddels weer overgedragen aan de nabestaanden. Maandag is er sectie op het lichaam van de 50-jarige Wilbert Ingenpass verricht. "In het kader van het lopende politieonderzoek kan over de uitslag van deze sectie en doodsoorzaak geen uitspraak worden gedaan. Er wordt rekening gehouden met een misdrijf, maar ook een andere toedracht is niet uit te sluiten", laat de politie weten. 


De politie is specifiek op zoek naar getuigen die in de nacht van donderdag 2 maart op vrijdag 3 maart, of vrijdag 3 maart in de vroege ochtend voor 10.00 uur iets hebben gezien. Alle informatie over zaken die mensen mogelijk hebben gezien in de nabijheid van de woning aan de Jan Franssenstraat is welkom. Tips kunnen worden doorgegeven via telefoon 0900-8844 of anoniem via telefoon 0800-7000. Informatie kan ook online doorgegeven worden via www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen. Ook wijkagent Jan Krouwel is bereikbaar voor het doorgeven van informatie vanuit inwoners uit het dorp. Hij is telefonisch bereikbaar via telefoon 0900-8844.

Uit de krant