Nog veel onduidelijk over dood man Blitterswijck | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
De politie is aan de Jan Franssenstraat in Blitterswijck een groot onderzoek gestart.
De politie is aan de Jan Franssenstraat in Blitterswijck een groot onderzoek gestart.

Nog veel onduidelijk over dood man Blitterswijck

  Blitterswijck

De politie heeft nog steeds niet officieel bekendgemaakt wat de exacte doodsoorzaak is van de man die vrijdagmorgen rond 9.50 uur in zijn huis aan de Jan Franssenstraat in Blitterswijck levenloos werd aangetroffen.

Het onderzoek in en rondom de woning is nog altijd in volle gang.  Daarbij wordt volgens de politie gekeken naar wat de doodsoorzaak is en of er sprake is van een misdrijf. Intussen is de verbijstering en het verdriet groot in Blitterswijck. Het slachtoffer, Wilbert Ingenpass,  was ondernemer. Hij had een eigen adviseursbureau op het gebied van bouw en vastgoed. Volgens omwonenden was hij zeer betrokken bij verschillende verenigingen, waaronder het dorpsgilde en de voetbal- en carnavalsvereniging.

Ingenpass was vader van drie kinderen. Volgens buurtbewoners was zijn vrouw die morgen niet thuis en werd hij door zijn kinderen dood en gekneveld in de kelder van het huis gevonden. Dat wordt ook in een plaatselijke dorpsapp gemeld. Er zou sprake zijn van een fatale roofoverval. De politie wilde dat vrijdagmiddag bevestigen noch ontkennen. De verwachting is dat ze pas in de loop van de zaterdag met nieuwe informatie naar buiten zal treden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten