Logo peelenmaasvenray.nl
Het onderzoek naar de dood van WIlbert Ingenpass is nog steeds gaande. Foto: Simone Swinkels.
Het onderzoek naar de dood van WIlbert Ingenpass is nog steeds gaande. Foto: Simone Swinkels.

Mogelijk misdrijf dood man Blitterswijck

  Politie

De politie houdt rekening met een misdrijf bij de dood van de 50-jarige Wilbert Ingenpass uit Blitterswijck. Dat laat ze zaterdag in een persbericht weten.

Vrijdagmorgen  werd de man onder verdachte omstandigheden levenloos aangetroffen in zijn woning aan de Jan Franssenstraat. Daarover doen verschillende geruchten de ronde. De politie wil hier op dit moment niet meer over melden, omdat dit nog wordt onderzocht. Op dit moment is volgens haar 'nog niet duidelijk hoe het slachtoffer om het leven is gekomen'. In het onderzoek wordt onder meer sectie op het lichaam van het slachtoffer verricht. De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. Ongeveer 25 rechercheurs en politiemedewerkers onderzoeken de zaak. Verder roept de politie getuigen op zich te melden. Dit kan via telefoonnummer 09008844 of anoniem via telefoonnummer 08007000.

Het slachtoffer, Wilbert Ingenpass,  was ondernemer. Hij had een eigen adviseursbureau op het gebied van bouw en vastgoed. Volgens omwonenden was hij zeer betrokken bij verschillende verenigingen, waaronder het dorpsgilde en de voetbal- en carnavalsvereniging. Ingenpass was vader van drie kinderen. Volgens buurtbewoners was zijn vrouw die morgen niet thuis en werd hij door zijn kinderen dood en gekneveld in de kelder van het huis gevonden. Dat wordt ook in een plaatselijke dorpsapp gemeld. Er zou sprake zijn van een fatale roofoverval. De politie wil dat bevestigen noch ontkennen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten