Logo peelenmaasvenray.nl

Informatiebijeenkomst over huisvesting arbeidsmigranten Leunen

Op maandag 18 juli 2016 houdt de dorpsraad van Leunen een informatiebijeenkomst in MFC De Baank in Leunen over de ontwikkelingen bij de oude melkfabriek in het dorp.

Tijdens deze bijeenkomst zal wethouder Martijn van der Putten van de gemeente Venray op uitnodiging van de dorpsraad vragen beantwoorden over de rol van de gemeente bij de plannen van Hoex/Maessen om 288 arbeidsmigranten te huisvesten op het terrein van de oude melkfabriek in Leunen. De oude fabrieksgebouwen worden grotendeels gesloopt. Daarvoor in de plaats komen twee vrijstaande woongebouwen die plaats moeten bieden aan 288 arbeidsmigranten. De bijeenkomst begint maandag om 20.00 uur.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten