Logo peelenmaasvenray.nl
Minca Albers poseert trots met de poster van de zevende kunstmarkt. Foto: Henk Lammen.
Minca Albers poseert trots met de poster van de zevende kunstmarkt. Foto: Henk Lammen.

Zevende Kunstfladder in Venray

Over een kleine maand staat de zevende editie van kunstmarkt Kunstfladder weer op de culturele agenda van Venray. Op zondag 10 juli staan het Hensenius- en Schouwburgplein van 11.00 tot 17.00 uur vol met stands waar kunstenaars hun passie presenteren.

Ruim 70 exposanten presenteren een heel gevarieerd aanbod van kunstuitingen.  Naast kunst is Kunstfladder vooral ook een dagje uit voor het hele gezin. Zo is er een portrettekenaar aanwezig, muziek van het duo Gentefix (Luuk Lenders uit Meerlo en Wim Kunen uit Geijsteren), zijn er kunstenaars 'live' aan het werk en workshops en kunnen de kinderen zich vermaken in de kinderhoek en zich laten schminken. 

In Peel en Maas een interview met organisator Minca Albers.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten