'Versterk onze wijk Brukske'

Algemeen

Hoe kunnen we samen Brukske nog mooier en leuker maken? Dat is het thema van de bijeenkomst 'Versterk onze wijk Brukske' op vrijdag 3 juni  in het Wijkcentrum Brukske. De bijeenkomst is een initiatief van Brug in de wijk en het Wijkteam Brukske om actieve groepen in de wijk met elkaar kennis te laten maken en te verbinden.

"Er gebeurt ontzettend veel onze wijk, maar lang niet alle activiteiten zijn bekend bij de bewoners. Daarom hebben wij als Wijkteam en Brug in de wijk het idee opgepakt om een bijeenkomst te organiseren voor alle actieve groepen en clubs in de wijk", aldus Lydi Goedee van Brug in de wijk. Tijdens deze bijeenkomst kunnen de groepen zich voorstellen en meer vertellen over hun activiteiten. Door middel van een korte pitch van twee minuten presenteren zij zich aan elkaar én de bewoners van Brukske.

Voor de bijeenkomst hebben zich ruim twintig groepen en organisaties aangemeld. Maar vooral ook bewoners van Brukske zijn op 3 juni van harte welkom om kennis te maken met de activiteiten in de wijk. Aanvang is om 19.00 uur. De toegang is gratis. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Uit de krant