Afbeelding

Speeddaten met een plastisch chirurg

Algemeen

VieCuri MOOI houdt op dinsdag 24 mei een open avond in het Venrayse ziekenhuis. Tijdens deze bijeenkomst kan kennis worden gemaakt met de plastisch chirurgen en met behandelingen die worden aangeboden door VieCuri MOOI.

De open avond is bedoeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken en te 'speeddaten' met plastisch chirurgen. Er mogen geheel vrijblijvend vragen op het gebied van plastisch chirurgie worden gesteld: ooglidcorrecties, borstverkleiningen of -vergrotingen, littekencorrecties, botox en fillers. Maar ook algemene vragen over handchirurgie en borst- en gelaatsreconstructies kunnen gesteld worden. De specialisten staan de aanwezigen graag te woord voor uitleg of advies.

De open avond vindt plaats in VieCuri Venray aan de Merseloseweg 130, route 4. De avond begint om 19.00 uur. Als tijdens de speeddatesessie blijkt dat de gewenste behandeling in aanmerking komt voor een onverzekerde behandeling, dan kan meteen een afspraak worden ingepland. Voor verzekerde zorg is eerst een verwijsbrief van de huisarts nodig. Vooraf aanmelden voor de speeddatesessie kan tot 23 mei via www.viecurimooi.nl/speeddate of via telefoon (077)3206865.

Uit de krant