Afbeelding

Zoektocht naar vermiste Maria Spee-Swinkels duurt voort

Nieuws

"We zijn met grote groepen mensen bossen in de omgeving aan het uitkammen. De zoekhonden lopen nog iedere avond. Ze volgen nog steeds een spoor bij Overloon, Stevensbeek, St. Anthonis en Oploo."

Dat zegt een familielid van de nog steeds vermiste Maria Spee-Swinkels (59) uit Venray. Ook haar fiets is nog altijd niet gevonden. "Ze had geen telefoon bij zich. Wel haar portemonnee, maar er is niet gepind." De politie gaat niet uit van een strafbaar feit bij haar verdwijning.

De zoekhonden van Stichting Signi volgen sinds afgelopen zondag het spoor de vermiste vrouw. De stichting heeft zelf haar hulp aangeboden bij de zoektocht, wat de familie erg waardeert. "We blijven zelf zoeken, maar ook via flyers en de media aandacht vragen voor haar vermissing, in de hoop dat ze toch nog in goede gezondheid ergens wordt aangetroffen."

Maria Spee-Swinkels vertrok donderdagochtend 7 april op de fiets van huis en is sindsdien spoorloos. Haar fiets, een donkerkleurige damesfiets van het merk Gazelle, heeft een open kettingkast. Daarnaast had ze twee grijze fietstassen bij zich. "Ze was depressief, maar dat ze zomaar zou vertrekken, hadden we zeker niet verwacht. Op dit moment hebben we nog steeds geen idee waar ze is. We kunnen alle hulp dus heel erg goed gebruiken."

De Venrayse is ongeveer 1,60 meter lang en heeft kort, zwart haar en draagt een ronde gespikkelde bril. Verder draagt ze een spijkerbroek en een zandkleurige jas met daaronder zeer waarschijnlijk een zwart fleecevest. Ook heeft ze een zwarte regenponcho bij zich.

Tips kunnen worden doorgegeven via het politienummer 0900-8844.Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant