Logo peelenmaasvenray.nl
Brandweer Venray: meer dan 300 jaar historie.
Brandweer Venray: meer dan 300 jaar historie.

Brandweer centraal in  Venray van toen

Op Peel en Maas TV is zaterdag 7 mei een nieuwe uitzending van het programma Venray van toen te zien. Aanvang: 19.00 uur (herhaling om het uur tot en met zondag 18.00 uur).

In deze uitzending staat de meer dan 300 jaar oude brandweer van Venray centraal.Venray van toen is een geschiedenisprogramma met historische beelden uit de gemeente Venray. Het programma wordt ingeleid door presentator Paul Rutten. Dit programma komt tot stand door een samenwerking tussen Sinvid Mediamakers en Peel en Maas TV.  

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten