Het paviljoen Kunstlab in Odapark Venray.
Het paviljoen Kunstlab in Odapark Venray.

Kunstlab Odapark trapt af met fotowedstrijd

Algemeen

Kunstlab is het nieuwe paviljoen voor kunsteducatie en talentontwikkeling in Odapark in Venray. Het allereerste project heet STILL, een uitgebreid programma van leerzame en bijzondere activiteiten voor kinderen en volwassen.

Het hart van het programma bestaat uit een fotowedstrijd waar iedereen aan mee kan doen. De opdracht voor jong en oud bij deze wedstrijd: leg vast wat voor jou een still is en stuur dat op naar Odapark. Van je kind, je partner, een schaterlach, het verkeer, het winkelend publiek, een screenshot uit een film - noem maar op. In elk geval een beeld stilgezet in de tijd, een beeld dat tegelijk iets zegt over het ervoor en erna, een stilstaand moment in een actie. Geheimzinnig, de verbeelding prikkelend, emotioneel of verstillend. De drie interessantste beelden uit alle inzendingen, gekozen door een jury, krijgen een mooie plek tijdens de eerstvolgende expositie van Odapark. Bovendien mag de maker van het allerbeste beeld een workshop naar keuze volgen bij Kunstlab. Stuur inzendingen voor de fotowedstrijd van STILL digitaal op naar educatie@odapark.nl. Dat kan tot 29 februari.

Tijdens de opening van het Kunstlab op 12 maart worden de drie interessantste beelden geopenbaard: ingelijst en wel in het kunstinstituut Odapark.

Uit de krant