Logo peelenmaasvenray.nl
Samen terugblikken op het bouwproces van het Kunstlab. Foto: Henk Lammen
Samen terugblikken op het bouwproces van het Kunstlab. Foto: Henk Lammen

Kunstlab bijna gereed

  Column

Het werk aan het nieuwe educatiepaviljoen in het Odapark in Venray, Kunstlab, zit er bijna op. De vrijwilligers leggen op dit moment de laatste hand aan de afwerking.

Woensdag werd hier samen met de belangrijkste betrokkenen stilgestaan tijdens een feestelijke bijeenkomst. Als voorproefje is er een programma met lezingen en workshops tijdens Tea Time. Sander van Lier, bouwcoördinator bestuur van het Odapark: "Onder het genot van een glas champagne in ons nieuwe Kunstlab hebben we met leveranciers, aannemers, vrijwilligers en sponsoren even kort teruggeblikt op het bouwproces. Laten we nu gaan genieten van dit schitterende eindresultaat." De officiële opening van Kunstlab is op 12 maart. 

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten