Logo peelenmaasvenray.nl

Voetbalsters Venray verslaan hekkensluiter

  Column

De voetbalsters van Venray wonnen in de eerste klasse D moeizaam van hekkensluiter Fortuna'54. Op sportpark De Wieën zegevierde de slordig spelende Venrayse ploeg nipt met 3-2.

Venray begon goed aan het duel en leidde halverwege met 2-0 door doelpunten van Marieke Janssen en Nadieh van den Einden. In de tweede helft scoorde Nadieh van den Einden de 3-0. Vervolgens maakten de gasten de 3-1 en in een rommelige slotfase uit een dubieuze strafschop de 3-2. Door deze zege behoudt de Venrayse ploeg de tweede plek achter koploper Amstenrade. Donderdag speelt Venray het inhaalduel met Nooit Gedacht.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten