Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: archief Peel en Maas
Foto: archief Peel en Maas

Venray en SSS'18 azen op succes

  Column

Nog twee volle voetbalzondagen (6 en 13 december) staan er in 2015 op het programma.

Op 20 december zijn inhaal- en bekerduels gepland. Daarna gaat de winterstop in, die duurt tot zondag 24 januari. Als de regen of het winterweer geen spelbreker is, dan zit voor de jaarwisseling de competitie er voor de helft op.

Venray doet verwoede pogingen de neerwaartse spiraal om te draaien in de eerste klasse D. De Venrayse ploeg treft nog twee zware opponenten. Zondag is de nummer drie Heidebloem te gast en een week later wacht de uitontmoeting met Bekkerveld. Het zal voor Venray heel lastig zijn om tot succes te komen tegen deze twee sterke Zuid-Limburgse opponenten.

Bij Sporting Heerlen, dat zes gele kaarten incasseerde, zijn drie spelers geschorst. Dat kan gunstig zijn voor SSS'18 dat thuis aantreedt tegen de Heerlense fusieploeg. De Overloners doen bij een zege de voorlaatste plaats over aan de Heerlenaren.

Donderdag in Peel en Maas een vooruitblik.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten