Logo peelenmaasvenray.nl
Het nieuwe jeugdtrio in Oirlo.
Het nieuwe jeugdtrio in Oirlo.

Jeugdtrio De Spurriemök


Carnavalsvereniging De Spurriemök uit Oirlo heeft een nieuw jeugdtrio in jeugdprinses Juul Zanders, jeugdvorst Jarno Craenmehr en jeugdnarrin Britt Custers.

De lijfspreuk van de prinses is: 'Spurriemökke en Spurriemökkinne, ziede un veule, unne haas of un ander bieëst, de Spurriemök makt ut echte fieëst'. De lijfspreuk van de jeugdvorst: 'As lieërling van basisschol Eigewies, zurrug ik vur peace'. 'Carnaval viere doede mit Britt, drie daag knalle mit hieël veul pit!', is de spreuk van de narrin.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten