Logo peelenmaasvenray.nl
Confetti verleent zijn medewerking aan het kerstconcert in Oirlo.
Confetti verleent zijn medewerking aan het kerstconcert in Oirlo.

Kerstconcert Ons Genoegen

  Column

Fanfare Ons Genoegen geeft op zaterdag 19 december een kerstconcert in de kerk van Oirlo. Het koor Confetti (foto) verleent zijn medewerking aan dit concert.

Ons Genoegen staat onder leiding van dirigent Geert Jacobs, die voor dit concert weer een aantal nieuwe kerstnummers heeft ingestudeerd. Het programma begint om 19.30 uur. Na afloop van het concert is er een samenzijn voor muzikanten, koorleden, publiek en andere belangstellenden in gemeenschapshuis De Linde in Oirlo, waar de avond in kerstsfeer met muziek en zang wordt afgesloten. Op donderdag 24 december speelt fanfare Ons Genoegen ook in de kerk van Oirlo tijdens de kerstviering. Daar wordt, voorafgaande aan de viering, van 20.30 tot 21.00 uur, een kort kerstconcert gegeven.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten