Logo peelenmaasvenray.nl
Gerrit Bardoel is de nieuwe prins van Oirlo.
Gerrit Bardoel is de nieuwe prins van Oirlo.

Gerrit Bardoel prins Oirlo

Gerrit Bardoel (56) is zondagmiddag uitgeroepen tot prins Gerrit III van De Spurriemök uit Oirlo. Gerrit is getrouwd met Paula en samen hebben ze twee dochters: Judith en Esther.

Prins Gerrit III is productiemedewerker bij Aviko  in Oostrum  voor 20 uur per week, verder is hij eigenaar van café D'n Terp in Oirlo. Zijn hobby's zijn: biljarten, pokeren, en vaste prik bij de prins is op maandag een pilsje pakken in café Halfweg. De receptie voor de prins en het jeugdtrio is op zondag 24 januari om 14.11 uur in de Linde in Oirlo. De leus van prins Gerrit III: 'Un prinses heb ik dit jaor gen kunne viende, mar carnaval viere gon wej aevegoed bej d'n Terp en de Liende'.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten