Logo peelenmaasvenray.nl
Prins Geert II regeert over Heide. Foto: Hoedemaekers Venray.
Prins Geert II regeert over Heide. Foto: Hoedemaekers Venray.

Geert Michels prins Heide

Geert Michels is zaterdagavond uitgeroepen tot prins Geert II van de Hedsbuülen in Heide. Hij is met zijn 25 jaar de jongste prins ooit in het Hedsbuülenland.

Prins Geert II is goed bekend met de vastelaovend. Hij is namelijk al jaren raadslid. Geert Michels is van beroep process engineer bij Prodrive Technologies in Son en Breugel. In zijn vrije tijd sport hij graag en is hij actief bij voetbalclub SV Leunen. Ook houdt hij ervan om samen met zijn vrienden op stap te gaan. Wat hij vooral graag doet, is lachen. Vandaar zijn toepasselijke leus: 'Ien ut Hedsbuulenland bin ik Geert den 2e aan de macht. Dus kiek ma wat ge doet, mar zurreg dat ge altied lacht'.

Prins Geert II wordt ondersteund door zijn adjudanten Ruud Smets en tweelingzus Willeke Michels, nar Gijs en vorst Ruud.  Iedereen is van harte welkom op zijn prinsenreceptie in de Gelderkoel op zaterdag 23 januari om 19.49 uur. Aansluitend  komt het boerenbruidspaar van 2016 uit.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten