Afbeelding

Prins Bart I in Overloon

Carnaval/Vastelaovend

Bart Beelen (38) is zaterdag uitgeroepen tot prins Bart I van De Huibuuke in Overloon. Hij wordt tijdens de carnavalsdagen bijgestaan door zijn prinses Anke Boumans (34). De prins stelde, naast zichzelf en zijn prinses Anke, ook zijn persoonlijke adjudant Rob Weerts met hofdame Patricia voor. Tevens presenteerde hij twee nieuwe raadsleden om de Raad van Elf compleet te maken: Arno Vogelsangs met hofdame Saskia en Hans Teunissen met hofdame Leontien. Prins Bart en prinses Anke zijn beiden geboren in Overloon en samen hebben zij twee dochters, Roos (6) en Saar (4). Zowel Bart als Anke deed op jonge leeftijd al ervaring op het podium op; hij als jeugdprins in 1989 en zij als jeugdprinses in 1993.

De nieuwe heerser over het Overloonse Huibuukeland is in het dagelijks leven werkzaam bij Langenpac in Wijchen, waar hij als projectmonteur bezig is met het bouwen en aftesten van cartoneermachines. Anke werkt bij Rabobank Horst-Venray als assistent-accountmanager private banking.

In zijn vrije tijd gaat Bart graag een stuk op de motor rijden of voetballen, zowel in de zaal als bij het zesde elftal van SSS'18. Anke houdt van tennissen en hardlopen. Foto: prins Bart I en prinses Anke. Fotograaf: Chris van Glabbeek, Overloon.

Uit de krant