Logo peelenmaasvenray.nl
De twee jubilarissen werden in de bloemetjes gezet.
De twee jubilarissen werden in de bloemetjes gezet.

Jubilarissen brandweer

  Column

Toon Janssen en Ad Verhagen vierden onlangs hun 25-jarige inzet voor de vrijwillige brandweer. Tijdens de jaarlijkse feestavond op 13 november 2015 heeft brandweer Venray de jubilarissen gehuldigd en op passende wijze in het zonnetje gezet.

Toon en Ad, in het dagelijkse leven werkzaam bij respectievelijk Theunissen Dakbedekkingen en netbeheerder Enexis, zijn zeer actief binnen de brandweer. Beide heren hebben zich in de jaren bekwaamd in het brandweervak door het volgen van opleidingen, van brandwacht tot brandmeester en instructeur. Hiernaast hebben zich jarenlang ingezet voor de Venrayse jeugdbrandweer en de personeelsvereniging. Ad is momenteel bevelvoerder en lid van in diverse werkgroepen. Toon is brandweerchauffeur, assistent-bevelvoerder en nog steeds actief als bestuurslid van de personeelsvereniging van de brandweer. Burgemeester Gilissen heeft hen de versierselen, behorende bij het 25-jarig brandweerjubileum, opgespeld.

Foto: Ruud Swinkels


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten