Afbeelding

Stemmen Venrayse sportprijzen

Venray

De jury van Peel en Maas TV Sportgala Venray heeft de genomineerden voor de Venrayse sportprijzen gepresenteerd. In zes categorieën zijn de namen bekendgemaakt.

[button title="Klik hier om mee te stemmen op de Venrayse sportprijzen tot 18 december 12 uur" icon="" link="http://www.peelenmaasvenray.nl/sportprijzen-venray-2014/" target="_blank" color="" filled="1" large="0" class=""]

Het thema dit jaar is 'De Jongens Tegen De Meisjes', naar het populaire spelprogramma van RTL4. Een special guest zal de rol van spelleider op zich nemen. De genomineerde sportmannen spelen het spel tegen de sportvrouwen. Ook de sportteams spelen een spelronde. Het publiek strijdt weer om de felbegeerde winst in de sportquiz. Sportgala Venray vindt plaats op maandagavond 22 december in hotel Asteria.

Het kaartje voor het Sportgala kost 7.50 euro. In dat bedrag zijn ook twee consumpties opgenomen. De kaartverkoop start op vrijdag 28 november. Sportgala Venray begint maandagavond 22 december om 20.00 uur. De zaal gaat om 19.30 uur open. Sportgala Venray is te volgen via Facebook.

Kaarten voor het Peel en Maas TV Sportgala Venray zijn te koop bij:

  • VVV Venray: Henseniusplein 13 in Venray
  • Van den Munckhof: Keizersveld 19 in Venray
  • Kwalitaria Forest: Jan Poelsweg 12 in Ysselsteyn

Uit de krant