Afbeelding

Drie genomineerden voor breedtesportprijs

Sport

De jury van het Venrayse sportgala heeft de drie genomineerden voor de Breedtesportprijs 2015 van de gemeente Venray bekendgemaakt. Het gaat om de cursus Fifty Fit Tafeltennis van Red Stars, het project 'allochtone vrouwen zwemmen' en het project StreetLeague. De winnaar van de prijs wordt bekendgemaakt op maandag 21 december tijdens het Peel en Maas TV Sportgala Venray in hotel Asteria.

TTV Red Stars wil met de kennismakingscursus Fifty Fit Tafeltennis meer senioren betrekken bij de tafeltennissport en hen sport en bewegen op maat aanbieden. StreetLeague is een samenwerkingsverband tussen Wonen Limburg, Synthese, wijkbewoners, Lake Valley, VIA VVV en Venray Beweegt. Het project draagt bij aan fair play en leefbaarheid van wijken. LACO De Sprank en de ouderraad van basisschool Estafette zijn nauw betrokken bij het project dat allochtone vrouwen de gelegenheid biedt om het zwemdiploma A te behalen en hen sociaal te activeren.

Het Peel en Maas TV Sportgala Venray vindt plaats op maandagavond 21 december om 20.00 uur in de nieuwe zaal van hotel Asteria. Het thema dit jaar is 'Sport meets music', een soort night of the proms gericht op sport. Sportende muzikanten oftewel muzikale sporters tekenen voor de optredens. De kaartverkoop start woensdag 2 december. Het kaartje kost 6.50 euro. In dat bedrag is ook 1 consumptie opgenomen.

Kaarten voor het Peel en Maas TV Sportgala Venray zijn te koop bij:

- VVV Venray: Henseniusplein 13 in Venray

- Van den Munckhof: Keizersveld 19 in Venray

- Kwalitaria Forest: Jan Poelsweg 12 in Ysselsteyn

Uit de krant