Het winkelteam uit Wanssum kijkt uit naar de opening van hun nieuwe winkel op woensdag 13 september.
Het winkelteam uit Wanssum kijkt uit naar de opening van hun nieuwe winkel op woensdag 13 september. Foto: Andries van der Ree

Jan Linders Wanssum maakt zich op voor verbouwing

Algemeen Wanssum

Over een week gaat de Jan Linders aan de Burgemeester de Weichshavenstraat 1 in Wanssum tijdelijk dicht. De winkel sluit donderdag 31 augustus om 13.00 uur en wordt woensdag 13 september om 11.00 uur heropend als Albert Heijn Jan Linders.

Supermarktmanager Jeroen Hazenbosch: “We willen de opening graag samen met onze klanten vieren. Het wordt een gezellig feestje. Voor de eerste 500 klanten is er een leuke verrassing en er zijn bijzondere openingsaanbiedingen. Ook kun je op de foto met de levensgrote hamster. We hopen iedereen te zien bij de opening.”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jan Linders aan de Boerenoveweg 3 in Tienray en bij Albert Heijn aan de Gouden Leeuw 8 in Venray. 

Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn kondigden eind vorig jaar aan te gaan samenwerken, waarbij het familiebedrijf Jan Linders verder gaat als franchiseondernemer van Albert Heijn. Dit betekent dat Jan Linders eigenaar blijft van de winkels die zij gaat ombouwen naar de Albert Heijn-formule en dat zij deze zelfstandig blijft exploiteren. De medewerkers die werkzaam zijn in deze winkels blijven in dienst bij Jan Linders. 

Uit de krant