Afbeelding

Premium Express Wanssum stopt

Zakelijk

Het Premium Express-station aan de Brugstraat in Wanssum zal medio augustus voor het laatst open zijn. Het station moet plaatsmaken voor de uitbreiding van de plaatselijke jachthaven en kon om die reden niet langer op die locatie blijven zitten.

Met het projectbureau Ooijen Wanssum zijn meerdere gesprekken geweest, onder meer om het tankstation aan de Brugstraat te verplaatsen aan of nabij de nieuw aan te leggen rondweg. Dit was om meerdere redenen volgens de provincie niet mogelijk, aldus Rob van Gestel, exploitant van Premium Xpress. Er is een samenwerking aangegaan met AVIA XPress in Wanssum aan de Stayerhofweg.

Klanten van Premium Express kunnen vanaf 21 augustus terecht bij dit station. De vaste tankers zijn vooraf op de hoogte gebracht. Voor het wassen kunnen ze terecht in Well bij de Premium Carwash voor alle wasprogramma's. Vanaf 13 augustus t/m 9 september wordt er een extra hoge tankkorting geven bij het AVIA XPress-tankstation.

In deze periode is de korting 15 cent op diesel en benzine (op de AVIA landelijke adviesprijs). Klanten kunnen online een Jouw Voordeelpas aanvragen en profiteren zo van een extra korting van 1 cent per liter op alle brandstoffen. Het aanvragen van de pas kan via de website www.jouwtankstation.nl.

 

Uit de krant