Premium Express Wanssum stopt | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Premium Express Wanssum stopt

  Zakelijk

Het Premium Express-station aan de Brugstraat in Wanssum zal medio augustus voor het laatst open zijn. Het station moet plaatsmaken voor de uitbreiding van de plaatselijke jachthaven en kon om die reden niet langer op die locatie blijven zitten.

Met het projectbureau Ooijen Wanssum zijn meerdere gesprekken geweest, onder meer om het tankstation aan de Brugstraat te verplaatsen aan of nabij de nieuw aan te leggen rondweg. Dit was om meerdere redenen volgens de provincie niet mogelijk, aldus Rob van Gestel, exploitant van Premium Xpress. Er is een samenwerking aangegaan met AVIA XPress in Wanssum aan de Stayerhofweg.

Klanten van Premium Express kunnen vanaf 21 augustus terecht bij dit station. De vaste tankers zijn vooraf op de hoogte gebracht. Voor het wassen kunnen ze terecht in Well bij de Premium Carwash voor alle wasprogramma's. Vanaf 13 augustus t/m 9 september wordt er een extra hoge tankkorting geven bij het AVIA XPress-tankstation.

In deze periode is de korting 15 cent op diesel en benzine (op de AVIA landelijke adviesprijs). Klanten kunnen online een Jouw Voordeelpas aanvragen en profiteren zo van een extra korting van 1 cent per liter op alle brandstoffen. Het aanvragen van de pas kan via de website www.jouwtankstation.nl.

 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten