Rabobank steunt maatschappelijke projecten | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: De winnaars van de cheques. Foto: Hans van der Beele.
Foto: De winnaars van de cheques. Foto: Hans van der Beele.

Rabobank steunt maatschappelijke projecten

  Zakelijk

Rabobank Horst Venray maakte donderdag bekend welke maatschappelijke projecten een bijdrage ontvangen uit haar Coöperatiefonds.

In MFC De Baank in Leunen werden twaalf cheques overhandigd, variërend van 1.000 tot 25.000 euro per project. Alles bij elkaar goed voor een bedrag van 78.215 euro. Tevens maakte Rabobank Horst Venray bekend dat het Coöperatiefonds voortaan niet één maar twee keer per jaar de binnengekomen aanvragen beoordeeld. Het indienen van projecten kan daarmee het hele jaar door. Projecten die voor 1 oktober worden ingediend, krijgen dit jaar nog uitsluitsel.  "Wat de projecten met elkaar gemeen hebben? Ze zijn allemaal gericht op het stimuleren en/of verbeteren van de leefbaarheid binnen ons werkgebied", aldus Rob Knoops, directievoorzitter Rabobank Horst Venray.  Zo ontvangt Stichting Dorpsraad Leunen een bedrag van 10.000 euro voor de herinrichting van de dorpskern en kan Stichting Archief Well e.o. rekenen op een bijdrage van 4.000 euro voor het tastbaar en zichtbaar maken van de levende historie van Well e.o.

Voortaan kunnen er het hele jaar door initiatieven worden ingediend bij het Coöperatiefonds en zijn er twee beoordelingsmomenten ingepland. Wordt een initiatief dit jaar nog voor 1 oktober ingediend, ontvangt de vereniging of stichting dit jaar nog uitsluitsel over het ingediende plan. Meer informatie over het Coöperatiefonds en de voorwaarden daarvan, is terug te lezen op de website www.rabobank.nl/horstvenray.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten